Ruim assortiment overzichtelijk gepresenteerd in landenwinkels

Postwijnen.nl heeft de ambitie om wijnliefhebbers mooie en betaalbare wijnen te laten ontdekken. We willen een betrouwbaar adres zijn voor veel wijnliefhebbers en bieden graag goede service en persoonlijk advies.

Online wijnwinkel vanuit Amsterdam

Ons aanbod bestaat uit kwaliteitswijnen voor scherpe internetprijzen. Het ruime assortiment is overzichtelijk gepresenteerd in verschillende landen- en themawinkels. Hierdoor kunt u makkelijk de wijnen vinden.

Postwijnen.nl is gevestigd Amsterdam. We hebben ons kantoor en magazijn in hartje Jordaan. We hebben geen winkel met een kassa. Je bent van harte welkom om op afspraak bij ons langs te komen (om bijvoorbeeld je bestelling op te halen).

Persoonlijke service

Naast een ruim assortiment en goede prijzen bieden wij goede persoonlijke service en advies. Ons motto is: Van de wijn die je drinkt, moet je blij worden. Dat begint wat ons betreft al bij het online bestellen! Heeft u een vraag of opmerking? Bel ons dan gerust, u krijgt dan geen bandje of keuzemenu. We staan u direct persoonlijk te woord. Ook kunt u een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk persoonlijk antwoord.

Zit jouw favoriete wijn nog niet in ons assortiment? Stuur ons dan een e-mail! Wij zijn altijd op zoek naar goede nieuwe wijnen.

Contactinformatie

Postwijnen.nl
Lauriergracht 54bg
1016 RL Amsterdam
Tel: 020 261 47 59
E-mail: info@postwijnen.nl

Duurzaamheid

We proberen zo duurzaam mogelijk te zijn bij Postwijnen. Zo hergebruiken we al het karton en verpakkingsmateriaal dat we binnen krijgen. Al ontkomen we er niet aan de wijn in stevige verzenddozen te doen van gerecycled karton. Anders overleven de flessen het transport niet.

Onze bedrijfsgegevens

Handelsnaam: Postwijnen.nl
KVK nummer: 34306494
BTW nummer: 1780.00.103.B01
Bank: NL 34 TRIO 0379 6475 32