Over Alcoholvrijewijnkopen.nl

In 2014 zijn we gestart met onze eerste online webshop: Casa del Vino. Deze website is gespecialiseerd in Italiaanse wijnen. Steeds vaker kregen we de vraag of we ook wijnen uit andere landen en later ook of we alcoholvrije wijn verkopen. Zo is alcoholvrijewijnkopen.nl ontstaan. Hier hebben we een breed aanbod wijnen zonder alcohol. De ambitie is om dat aantal wijnen verder te laten groeien! We doen ons best nieuwe smaakvolle wijnen zonder alcohol te ontdekken.

Waarom bestellen op alcoholvrijewijnkopen.nl

  • Persoonlijke service en goede bereikbaarheid vinden wij heel belangrijk. We zijn weliswaar een online bedrijf, maar bel of mail ons gerust voor vragen of persoonlijk advies. Hieronder staan onze contactgegevens.
  • We bieden alleen wijnen aan waar we zelf echt enthousiast over zijn. Dat is bij alcoholvrije wijn nog best zoeken, maar het aanbod en de kwaliteit groeit!
  • Onze ambitie is de beste wijnen zonder alcohol die zich onderscheiden in prijs en kwaliteit aan te bieden voor scherpe internetprijzen.
  • Wij hebben geen ongeloofwaardige aanbiedingen met kortingen van tientallen procenten. Wel bieden we soms echte kortingen aan via onze nieuwsbrief. Abonneer je, dan krijg je 1 tot 2 keer per maand een nieuwsbrief in je mail.
  • We zijn een webwinkel en hebben geen fysieke winkel met een kassa. Langskomen in ons kantoor en magazijn in de Jordaan kan om bestellingen op te halen.
  • Alle wijnen hebben we op voorraad, zodat we direct kunnen leveren. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is die dag verzonden.
  • We proberen zo duurzaam mogelijk te zijn. Zo hergebruiken we al het karton en verpakkingsmateriaal dat we binnen krijgen. Al ontkomen we er niet aan de wijn in stevige verzenddozen te doen van gerecycled karton. Anders overleven de flessen het transport niet.

Contactinformatie Alcoholvrijewijnkopen.nl

Bel of mail ons ook gerust voor persoonlijk advies of vragen:

Tel.: +31 20 244 09 19
WhatsApp: 06-46132142
E-mail: info@alcoholvrijewijnkopen.nl

Adres

Alcoholvrijewijnkopen.nl
Lauriergracht 54bg
1016 RL Amsterdam

Bedrijfsgegevens

Alcoholvrijewijnkopen.nl is een handelsnaam van Casa del Vino Amsterdam

KVK nummer: 34306494
BTW nummer: NL002008050B81
Bank: NL 09 TRIO 0197 9983 13 (t.n.v. casa del vino amsterdam)

Alcoholvrijewijnkopen.nl bezorgt alcoholvrije wijnen in Amsterdam-centrum op de bakfiets

(wijnclubamsterdam.nl is één van onze online wijnwinkels)

Alcoholvrije wijnen bezorgen we in Amsteram centrum met de bakfiets