Verzendkosten en levertijd

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland bedragen € 7,95 voor orders onder € 80. Boven de € 80 is de verzending kosteloos. Verzenden naar België is € 10,45. Boven de € 100 is verzending naar België kosteloos.

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst vóór 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden via PostNL. In 99% van de gevallen wordt het pakket de volgende werkdag bezorgd op het door jou opgegeven adres. Plaats je de bestelling na 15.00 uur, dan kan de bezorgtijd maximaal twee werkdagen bedragen.

Je ontvangt een automatisch e-mailbericht met de Track&Trace code van het pakket zodra jouw bestelling is verwerkt door PostNL. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.

Houd rekening met piek-momenten bij de pakketbezorgers! Vooral met Black Friday, Sinterklaas en Kerst kan het langer duren voordat je pakket wordt bezorgd. Bestel dus op tijd of kies voor afhalen!

Bezorging

PostNL levert de bestelling bij je thuis af. Ook kun je kiezen voor bezorging op een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt. Mocht je niet thuis zijn dan levert PostNL je pakket af bij een PostNL Afhaalpunt. Het pakket moet binnen één week worden opgehaald, anders wordt het naar ons teruggestuurd.